Boekentips

Tijdens een burnout is het vaak lastig om een boek te lezen, maar onderstaande boeken heb ik in kleine gedeeltes gelezen tijdens mijn burnouts en de boeken hebben mij ontzettend goed geholpen om krachtig te herstellen en anders te gaan kijken naar mijn leven, mijn lichaam en mijn geest.

Als jij via de link een boek besteld dan krijg ik daar ook een kleine percentage van, maar voor de rest verloopt alles via bol.com.

Ik wens je heel veel leesplezier!

Liefs,

Vitaal en Energiek ondernemen
Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

‘Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’. Het is een ontzettend fijn boek waar ik zelf heel veel aan heb gehad. Het boek heeft ook hele goed beoordelingen en dat is niet voor niks. Waar het boek je vooral erg goed bij helpt is om rust in je hoofd te krijgen en op een andere manier naar het leven te kijken.

Wil je zelf ervaren wat dit boek voor jou kan betekenen?

Master Your Mindset

Master Your Mindset

‘Master Your Mindset’ geschreven door Michael Pilarczyk heeft er voor gezorgd dat ik eindelijk in ‘combinatie met’ succesvol kon herstellen van mijn burnout. Dit boek laat je zien dat jij een manier van denken hebt en dat je deze kunt veranderen. Inmiddels heb ik het boek al wel 4 of 5 keer gelezen. Ik ben de tel kwijtgeraakt en nog steeds pak ik het er af en toe even bij en lees ik weer een paar bladzijdes.

Wil je zelf ervaren wat dit boek voor jou kan betekenen?

Het Geheim van Levenskracht

Het Geheim van Levenskracht

‘Het Geheim van Levenskracht’ geschreven door Rajshree Patel en vertaald door Michael Pilarczyk, ben ik gaan lezen na mijn burn-outs. Dit boek is ook zeker een toegevoegde waarde om Krachtig te herstellen van burn-out, waardoor ik dan ook vindt dat het niet mag ontbreken in mijn boekentips voor jou. Rasjhree legt hierin – in jip & janneke taal – perfect uit wat wij over het hoofd zien, maar o zo belangrijk is voor een gezonde leefstijl.

Wil je zelf ervaren wat dit boek voor jou kan betekenen?